divendres, 29 de febrer del 2008

Opinió personal del crèdit

Bé, benvolgut Lluís Inclan! Crec que el seu crèdit és el millor al qual he assistit mai! La dinàmica és molt positiva, ja que sempre tens alguna cosa nova a apendre, i la feina està repartida, de tal manera que no t'aburreixes mai: a vegades vosté explica coses, a vegades anem als ordinadors, a vegades mirem pel·licules... L'entreteniment està assegurat, i l'apenentratge també. I quina millor manera per apendre mitologia, que aprenent divertint-nos?

Si mai en torno a tenir la opurtunitat, voldria aprofondir en la mitologia, ja que aquest crèdit me n'ha fet un breu resum prou clar. Hi ha algunas coses que m'han deixat garratibat i esmaperdut, com el fet que poguin surtir nens de les cuixes de les persones.

També vull destacar, que la utilització d'un blog és molt bona, ja que és una manera de treballar molt més efectiva, en el cas que es volgui apendre de debó (si no es vol apendre, aixó voldria dir fer "copiar y pegar"). Però en el cas que la persona (com per exemple jo) estigui interessada a apendre i a esforçar-se en el crèdit, es pot treure molt de suc de la utilització d'un blog.

També és bona perquè fomenta la relació amb els companys.

Ara bé, no podria despedir-me sense haver donat la meva opinió sobre vosté, Lluís. Crec que vosté és el millor professor de mitologia que he tingut mai.

Bé, ara me'n aniré a fer un cafè, tot recordant els bons moments que he passat en aquest meravallós crèdit.
A partir d'avui, cada cop que miri a l'horitzó, em vindrà el record de la nostalgia que representa haver fet aquest crèdit, i sempre el duré dins el cor, sellat amb el foc dels infers d'Hades.
Mai oblidaré aquest crèdit.

(fotogràfia de Zeus, el meu ídol en aquest crèdit, apart de vosté, és clar)

4 comentaris:

Ivan ha dit...

Que pelota eres salleras

ToRaL ha dit...

aix`que has fet només te un nom i aque es PILOTA!!

jo fos el professor et sospendria!!


apa fins dilluns d'aquí dos semanas

aina ha dit...

xavi xavi xavi xavi....
una mica pilota si que ho ets
ja es veu que t'ha agradat el crèdit per tot el que has dit!!
m'ha agradat mol compartirl·lo amb tu!!


que vagi bé**

ITALIA

Maria ha dit...

xavi!!
doncs m'agradat estar amb tu a aquest crèdit.
m'ho vaig passar molt bé quan intentaves escriure-li al señor Paco jajajaja
Bueno noiet
ens veiem`
kiss